• Διαμέρισμα στο Κολωνάκι με εντυπωσιακή θέα

  Προνομιούχο διαμέρισμα 224τμ στον 5ο όροφο οικοδομής σε περίοπτη θέση με καταπληκτική θέα προς το Λόφο του Λυκαβηττού, την πλατεία Κολωνακίου και τον Υμηττό. Αποτελείται από εντυπωσιακό χώρο υποδοχής με μαρμάρινο τζάκι και μπαλκόνι προσόψεως, ανεξάρτητη κουζίνα, τρία υπνοδωμάτια, μικρό καθιστικό, δύο λουτρά, δύο WC, και αποθήκη.  Το ένα υπνοδωμάτιο είναι ανεξάρτητο με το λουτρό… Διαβάστε περισσότερα »

  Δημοσιεύθηκε από τον/την στις
 • Διαμέρισμα στο Κολωνάκι (Ανάκτορα)

  Διαμέρισμα 158 τ.μ. 3ου ορόφου σε περίοπτη θέση στη περιοχή του Προεδρικού Μεγάρου στο Κολωνάκι . Το διαμέρισμα αποτελείται από πολύ μεγάλους χώρους υποδοχής, ευρύχωρη κουζίνα, τρία υπνοδωμάτια και δύο λουτρά. Είχε ανακαινιστεί πλήρως το 2006 (υδραυλική και ηλεκτρολογική εγκατάσταση, κουφώματα κα), μερικώς (ελαιοχρωματισμός) το 2015 και είναι σε άριστη κατάσταση.  Στο υπόγειο διαθέτει αποθήκη… Διαβάστε περισσότερα »

  Δημοσιεύθηκε από τον/την στις
 • Φανταστικό διαμέρισμα στο Κολωνάκι

  Φανταστικό διαμέρισμα 200τμ με θέση στάθμευσης, στον 3ο όροφο πολυτελούς κτηρίου κοντά στην πλατεία Κολωνακίου.  Προσφέρει ένα ευρύχωρο χωλ με WC και μεγάλους χώρους υποδοχής με πολύ ωραία βεράντα και ένα στενότερο μπαλκόνι με πλευρική θέα στην Ακρόπολη. Η πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα παρέχει δύο εστίες και δύο νεροχύτες ενώ υπάρχει και χώρος για πρόχειρη τραπεζαρία. Το δωμάτιο προσωπικού… Διαβάστε περισσότερα »

  Δημοσιεύθηκε από τον/την στις