• Πανέμορφη βίλα κλασικού στυλ στην Εκάλη

  Μία κομψή, κλασικού στυλ βίλα με φανταστικό κήπο και πισίνα 50τ.μ. Η επιφάνεια του ακινήτου είναι 450τμ. και του οικοπέδου 2.700τμ. Το ισόγειο αποτελείται από δύο σαλόνια με τζάκι, κουζίνα, γραφείο και ένα wc επισκεπτών. Αυτό το επίπεδο ανοίγει σε βεράντα, έναν σκεπαστό υπαίθριο χώρο με τζάκι και τον κήπο. Ο πρώτος όροφος αποτελείται από… Διαβάστε περισσότερα »

  Δημοσιεύθηκε από τον/την στις
 • Δύο κατοικίες προς πώληση στην Εκάλη

  Δύο σχεδόν όμοιες κατοικίες μοιράζονται ένα πανέμορφο κήπο σε πολύ ήσυχο σημείο της Εκάλης. Οι κατοικίες έχουν συνολική επιφάνεια 620τμ (περίπου 345τμ και 275τμ) σε οικόπεδο 1.650τ.μ.     Κατοικία A:  Εντυπωσιακό χωλ εισόδου, μεγάλος χώρος υποδοχής με τζάκι, τραπεζαρία σε υπερυψωμένο επίπεδο, κουζίνα με βοηθητικό χώρο και wc επισκεπτών. Αυτό το επίπεδο ανοίγει σε… Διαβάστε περισσότερα »

  Δημοσιεύθηκε από τον/την στις
 • Μοντέρνα μεζονέτα στην Εκάλη

  Mεζονέτα 400τμ με πανέμορφο κήπο 480τμ, σε ήσυχο σημείο της Εκάλης. H οικία αναπτύσσεται σε τρία επίπεδα με σοφίτα. Το ισόγειο περιλαμβάνει ευρύχωρο σαλόνι με τζάκι που ανοίγει σε βεράντα και στον κήπο, μεγάλη κουζίνα, αίθριο με πρόσβαση από την κουζίνα και το σαλόνι, και ένα wc. Ο πρώτος όροφος διαθέτιει τρία υπνοδωμάτια, ένα από… Διαβάστε περισσότερα »

  Δημοσιεύθηκε από τον/την στις