Η Atria Υπηρεσίες Ακινήτων ΑΕ και η Αξίες ΑΕ δημιουργήθηκαν το Μάρτιο του 2008 ως συνεργαζόμενες της CBRE, της μεγαλύτερης εταιρείας του κόσμου στον τομέα της παροχής υπηρεσιών ακίνητης περιουσίας, για την Ελλάδα και την Κύπρο.  Και οι δύο εταιρείες ανήκουν στον όμιλο Atria, την πρώτη επιχείρηση συμβούλων επαγγελματικών ακινήτων και ορκωτών εκτιμητών που ιδρύθηκε στην Ελλάδα, με παρουσία από το 1990.  Η Atria θεωρείται πλέον ως ο μεγαλύτερος ανεξάρτητος και πλέον αξιόπιστος φορέας στον κλάδο. Τα στελέχη της Atria στην Ελλάδα έχουν ολοκληρώσει πολλές σημαντικές εργασίες, στους τομείς της παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών, της διαχείρισης ακινήτων, έργων και συναλλαγών, ενώ η Axies παρουσιάζει ένα εκτενές ιστορικό εκτιμήσεων ακινήτων, παγίων και δικαιωμάτων και θεωρείται ο προτιμώμενος ανεξάρτητος εκτιμητής από πολλούς φορείς του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Το γραφείο Αθηνών της Άτρια δημιουργήθηκε το 1990 για να καλύψει τις ανάγκες ακίνητης περιουσίας πολυεθνικών εταιρειών στην Ελλάδα. Έκτοτε οι υπηρεσίες της Άτρια έχουν αναπτυχθεί σημαντικά τόσο από άποψη αντικειμένου όσο και όγκου, με προσωπικό πλήρους απασχόλησης που υπερβαίνει τους 45, και με περισσότερους από 50 συνεργάτες σε όλη τη χώρα. Το γραφείο της Θεσσαλονίκης το οποίο εξυπηρετεί την πόλη της Θεσσαλονίκης και τη Βόρεια Ελλάδα, δημιουργήθηκε το 1998, ενώ η Αξίες συστάθηκε ως ξεχωριστή εταιρεία το 2003.  Με γραφεία στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, η ‘Ατρια και η Αξίες καλύπτουν όλη την Ελλάδα και έχουν αναλάβει έργα στις περισσότερες πόλεις της χώρας. Η εμπειρία τους στην ευρύτερη περιοχή περιλαμβάνει έργα στην Κύπρο, Βουλγαρία, Αλβανία, Ρουμανία, Σερβία και ΠΓΔΜ.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε www.cbre-atria.gr.

 

ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΙΣΤΙΚΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

Το τμήμα υπηρεσιών οικιστικών ακινήτων ιδρύθηκε ως απάντηση στο αυξανόμενο ενδιαφέρον για κατοικίες υψηλών προδιαγραφών στην Ελλάδα.

Πρόσφατες νομοθετικές μεταρρυθμίσεις έκαναν αυτή την αγορά ακόμα πιο προσιτή στους κατοίκους εξωτερικού, οι οποίοι ψάχνουν είτε για την κατοικία των ονείρων τους είτε για μια επενδυτική ευκαιρία στην Ελλάδα.  Οι συνθήκες της αγοράς έχουν αυξήσει τη διαθεσιμότητα εξαιρετικών κατοικιών, κατασκευασμένων σχολαστικά και με φροντίδα σε κάθε λεπτομέρεια ή σε μοναδικές τοποθεσίες, σε ανταγωνιστικές τιμές.

Με έμφαση στις αστικές και τουριστικές κατοικίες υψηλών προδιαγραφών, προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, ανάλογων με το προφίλ των πελατών μας και το επίπεδο  του χαρτοφυλακίου ακινήτων μας.  Η ικανότητά μας για συναλλαγές στις πιο ελκυστικές περιοχές εγγυώνται τα βέλτιστα αποτελέσματα για τους ιδιοκτήτες/πωλητές ακινήτων, αγοραστές και μισθωτές.

 

ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ ΣΑΣ

Η ομάδα των οικιστικών υπηρεσιών μας, σας παρέχει εξειδικευμένες συμβουλές σε κάθε στάδιο του οικιστικού σας έργου.  Η παγκόσμια δύναμή μας και οι απαράμιλλες διασυνδέσεις μας στον κλάδο σημαίνουν ότι μπορούμε να σας φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους ανθρώπους ώστε να ολοκληρωθεί το έργο σας. Μπορούμε να δημιουργήσουμε ομάδες ανεξάρτητων επαγγελματιών σε τοπικό, εθνικό και διεθνές επίπεδο, ενώ εσείς αποτελείτε αναπόσπαστο μέρος αυτών των ομάδων.  Εμείς ενεργούμε ως στρατηγικός εταίρος σας από τη δημιουργία της ιδέας έως την παράδοση του τελικού προϊόντος, ή απλά σε ένα μέρος αυτής της διαδικασίας.

Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΜΑΣ

Δημιουργικότητα

Κάθε ευκαιρία είναι διαφορετική, κάθε πελάτης είναι μοναδικός. Εξετάζουμε κάθε πρόκληση από όλες τις πλευρές, προσφέροντας κάθε φορά προσαρμοσμένες, δημιουργικές λύσεις.

Πάθος

Γνωρίζουμε ότι η επιτυχία για εμάς και τους πελάτες μας δεν θα συμβεί χωρίς σκληρή δουλειά, ενέργεια και αποφασιστικότητα. Αλλά για να επιτευχθούν απρόσμενα αποτελέσματα πέραν των αρχικών μας στόχων; Αυτό απαιτεί πάθος.

Συνεργασία

Οι άνθρωποί μας είναι τα δομικά στοιχεία της επιτυχίας μας. Το παγκόσμιο δίκτυο των στελεχών της CBRE συνδυάζουν διαφορετικά ταλέντα, γνώσεις, δεξιότητες και προοπτικές προκειμένου να κινηθούν προς ένα κοινό στόχο.