Αλίκη Σκανδαρά

Η Αλίκη Σκανδαρά είναι έμπειρη σύμβουλος πάνω στην αγορά ακινήτων, με εργασιακή εμπειρία από το 2004. Πιο συγκεκριμένα έχει ασχοληθεί με την Ελληνική αγορά και τα EMEA και η εξειδικεύεται σε εκτιμήσεις ακινήτων, έρευνα αγοράς, διαπραγματεύσεις, χρηματοδοτήσεις τραπεζών και αξιολογήσεις αναπτύξεων.
Η Αλίκη κατέχει BSc in Finance από το Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος και MSc in Real Estate από το πανεπιστήμιο του Reading. Επίσης είναι μέλος του RICS (MRICS) από το 2014. Ξεκίνησε την καριέρα της σαν εκτιμήτρια ακινήτων στην Lambert Smith Hampton – AXIES S.A. Έκτοτε η Αλίκη έχει εργαστεί ως Υπεύθυνη Τμήματος Εκτιμήσεων σε πολυεθνικές εταιρίες όπως οι Cushman & Wakefield, Binswager και η Colliers Hellas. Σε αυτή την διάρκεια έχει ηγηθεί, συμμετάσχει και ολοκληρώσει έργα για πελάτες συμπεριλαμβανομένων της Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος, Elbit Cohin Island (Ελληνικό), HCP, Bluehouse, Mondelez International, Oaktree, Chandris Group, MJ Properties, Mitsis Hotels, Zoniro, Nestle, BOSCH, Lokros και το ΤΑΙΠΕΔ.
Η Αλίκη είναι υπεύθυνη για το οικιστικό τμήμα της Atres και διαχειρίζεται όλα τα εγχώρια και διεθνή αιτήματα που αφορούν οικιστικά ακίνητα στην Ελλάδα. Το τμήμα εστιάζει σε πολυτελής κατοικίες και θέρετρα στην Ελλάδα και σταδιακά αναπτύσσει τις δραστηριότητες του και στην αγορά της Κύπρου.

Aliki.Skandara@cbre-atria.gr

+30 213 016 9512